God natt!

Hejsan.. Ville bara säga god natt!!! Vet inte om jag ska till skolan imorgon för jag e sjuk men jag kanske går ett litet tag ändå.. Kramar / Natta

Heej!

Hela dan så har jag : 1. Suttit på datorn.. 2. Kollat på en två filmer, den bästa var me Jeremy Sumpter o den andra filmen var me Dakota Fanning i.. Båda var väldigt bra.. 3. Skulle ha gått ut och cyklat men ja måste pumpa däcken först och jag orkade inte göra de ida.. -.- 4. Nu sitter jag hemma och har lite tråkigt tills nästa grej jag ska göra.. Vilket e städa -.- usch!!! Aja ska logga in på msn nu tror jag.. Eller på facebook.. Kramar // Natta <3

God morgon..

Hejsan.. Jag har precis vaknat typ och jag trodde jag var sen till skolan men kom på att de e studiedag.. Jippie!!! :D jag verkligen älskar studiedagar.. Men de dåliga e att på onsdag så har jag utvecklingssamtal :( de e inte bra.. Men jag ska säkert klara de.. :) Skriver senare... // Natta

ohnej!!

Fd 
Om
Kl

Hejsan..
Lite bilder på mig, ebba och bella.... visst e vi gulliga?? OK.. nu om dan : imorse vakna jag ju som vanligt, inget spännande me det :P Ebba e ju arg på mig och jag ville veta vrf imorse i skolan.. så när jag kom dit fråga jag.. men jag fick inge svar först :(  Sen så sa hon svaret och vi börja bråka riktigt stort... men hon gick verkligen för långt me ett papper som hon skrev på och skicka runt i klassen.. Och jag e lite trött på henne för hon har verkligen gått för långt... Men sen iaf så när vi skulle hem så stack bella och ebba iväg.. vet inte vrf.. men jag och hind snacka me fanny.. och tackeshi ( eller vad han heter ) gick i vägen för oss.. men hind blev så arg att hon putta fanny och drog i hennes hår.. lika bra det.. sen så börja fanny gråta.. och det var ju inte direkt meningen .. men hon var riktigt taskig så jag antar att hon förtjänade det.. :O aja.. nu ska jag fixa lite så vi får se om jag skriver igen..

Kramar // Natta <33

...

Hejsan.. Ida så vakna jag jätte tidigt vilket jag inte borde gjort.. -.- men sen så kolla jag iaf på en film och den var jätte bra.. Jag har varit på resturang ida.. Och jag skulle åka och bada innan jag såg att en film me cole sprouse och dylan sprouse kom på tv.. Så det blev inget av :) men filmen var iaf bra och den har precis slutat.. :-P jag kan inte fatta hur söta dem 2 killarna e.. Kan nån de egentligen? :o Aja.. Nu ska jag vila en stund .. Kanske lägger upp nån bild sen på mig eller klass kompisarna.. :P Kramar Natta

Hannah min gung- syster x)

kh

Heej..
Jag skriver kanske inte så ofta och inte heller så mycke men det finns inte alltid tid till att skriva.. :)
Men om ida: HMMMM.. vad ska jag skriva?? Jag och Hannah satt på rasten och gunga och betedde oss lite som småbarn.. måste ju passa på när man kan :P  iaf så typ åkte vi ruchterkana ( eller hur det stavas ) och gungade jätte länge :D   DETTA E TILL HANNAH!!! :

Gung bästisar forever <33
             and ever <33  :D

Sen blev jag ovän med 2 st för att jag inte gav dem godis - . -   men aja... :)

Kramar // Natta

Jaja....

fh

Heeej
Det e konstigt men jag tkr det blir vårigare ( eller vad det heter ) för varje dag.. Ibland när jag säger att nu e det vår .. så blir det vinter igen :( så jag ska hålla tyst om det.. Men om ida .
Ida så var det en hektisk dag.. jag menar det verkligen.. alla skrek och hållde på och leka me varann , om man säger på det sättet :)
Visste inte heller att Hannah och Andy var ihop :S om det nu e sant xD
Jag var väl lite efterbliven ida.. :)  Men det var ganska roligt i skolan för en gångs skull, förutom när Beppo förstörde allt som vanligt :( Jag vet inte vad man ska göra åt honom.. :o men han e så himla jobbig x)
oh juste skulle skriva in en liten berättelse :)

Jag och en kompis messa till varann och då fråga jag om steffi hade messat honom ida.. då sa han nää , hon svarar inte.. då sa jag : inte på mig heller.. och då sa jag att hon kanske var kidnappad.. och han ba: aa visst.. då sa jag : alla har ju blivit kidnappade nån gång .. då sa han aa eller hur... då sa jag : när var din senaste.. då sa han igår ( det var ju igår vi messa om det här så det blir i förrgår ) då sa jag : min var idag av min godis påse.. då sa han : hahaha ok .. och då sa jag att jag skulle skriva vad som hände när jag blev kidnappad.. och här e det :

Jo det var så här..
Det var vid 5 tiden.. jag kom precis från en godis affär som var ny. Jag köpte godiset som jag älskade mer än allt annat..
Det var mörkt och jag gick bakvägen hem.. Det var inga där eftersom alla tyckte bakvägen var läskig.. Till o me dem vuxna..
Jag åt en kola bit.. Och helt plötsligt börja jag höra röster.. Dem sa:
- Hur ska vi ta henne?
- Hon kmr slita sig loss om vi binder henne..

Jag hörde en massa gnabbel men fortsatte gå.. Efter ett litet tag märker jag att några godisar e borta.. Jag tar en extra check och märker då att en svart bil me svarta fönster åker efter mig.. Helt plötsligt känner jag hur en choklad bit axel beordrar dem andra godisarna att kasta in mig i bilen.. Jag ville inte men kunde inte kämpa emot.. En dörr till bilen öppnas  och där vid ratten sitter en mars- choklad och kör.. Jag börjar skrika så massor av godisar  hoppar in i min mun för att jag ska vara tyst... Sen svimmar jag.. Efter nån  timme vaknar jag och ligger i bilen.. Alla pratar som inget har hänt, men en godis bit märker att jag vaknat och slår till mig så att jag svimmar igen.. Nästa gång jag vaknar ligger jag i sängen och e chokladig runt munnen..

Det var min kidnappning.. xD

skriv i kommentarerna vad du tkr.. :)

Kramar // Natta

Hejsan..

Hej sitter i skolan och e på mobilen.. Vi har idrott snart.. :-)

love test 3

Love Calculator results

These are the results of the calculations by Dr. Love:

Nathalie bofeldt loves jake t. austin
 
 92 %  

Dr. Love thinks that a relationship between Nathalie bofeldt and jake t. austin has a very good chance of being successful, but this doesn't mean that you don't have to work on the relationship. Remember that every relationship needs spending time together, talking with each other etc.


oj, oj , oj.... han som e så himla söööööööt!!! <333

Ville visa..

Jag skulle bara skriva att nu finns det en blogg där jag och 3 andra kompisar skriver, lägger ut bilder, flummar runt... med mera :)

www.fiinaastt.blogg.se

jag tror det stavas så.. den finns på länk också :P

kramar /// Natta


hejsan..

tjt
tdhj
HEEEJ.
Idag hade vi väääldigt tråkiga lektioner med beppo som är en BÖG!!!!
Och nu sitter jag här med domhetaste tjejerna i världen, fanny och bella :D:D:D:D <3<3<3<3<3
vi käkar marshmellows och chocolate, imorrn har vi spanska, jag kommer nog inte komma --. :p för jill är en bög med mustash och plattröv, hon passar med takechi!!
sen nu la jag upp dem här bilderna på cole och dylan sprouse... dem e skit söta.. en liknar nu zac efron och den andra lite jesse mccartney eller nåt.. <3333 söta e dem iaf...!!!

Med vänliga hälsning hetingen natalie bofink

God morgon..

Heej.. Jag vet ju att jag inte skrev nåt på bloggen igår.. Men sånt händer.. Just nu e jag hemma , ska till skolan om en kvart typ.. Skulle bara skriva lite för jag gjorde ju inte det igår.. Kramar... Natta

oj

Love Calculator results

These are the results of the calculations by Dr. Love:

Ebba bergström loves jesse mccartney
 
 41 %  

The chance of a relationship working out between Ebba bergström and jesse mccartney is not very big, but a relationship is very well possible, if the two of you really want it to, and are prepared to make some sacrifices for it. You'll have to spend a lot of quality time together. You must be aware of the fact that this relationship might not work out at all, no matter how much time you invest in it.

 
oj ebba

kärleks test nr 2

Love Calculator results

These are the results of the calculations by Dr. Love:

Nathalie bofeldt loves Jesse McCartney
 
 86 %  

Dr. Love thinks that a relationship between Nathalie bofeldt and Jesse McCartney has a very good chance of being successful, but this doesn't mean that you don't have to work on the relationship. Remember that every relationship needs spending time together, talking with each other etc.


hehehe var tvungen ändå om Jesse e Ebbas.. och det blev så bra svar.. gör ett till Ebba också om hon vill .. ska fråga :)

SNACKA OM VÄRDELÖST..

fth
fdh

Heeej
Jag e deprimerad.. jävligt deprimerad.. jag vill byta skola, flytta och helst bara dö.. allt bråk i skolan blir bara för mycke, och sen när man bråkar med några kompisar på fritiden blir det ännu värre.. JAG SPRICKER AV ALLT JAG HÅLLER IN.. vafan när ska man få släppa ut det?? jag vill bara slå nåt eller nån så hårt så all frustration försvinner.. bråk..bråk.. bråk .. var man än går blir det bråk.. iaf får man göra nånting bra av det och det e det man har kompisar till.. men det konstigaste e att varje gång Hind kmr till skolan blir det bråk.. och juste, om Sabah läser det här så vill jag säga förlåt till dig.. :) hoppas du förlåter mig.. här fick ni lite härliga bilder på Nytorpsskolan.. <3

Kramar / Nathalie

JASÅ??

Heeej
Ida tänkte jag bara skriva lite snabbt.. i skolan så hände det så mycke .. fast det sämsta var nog att på gympan så gjorde killarna en elak grej och vi tjejer fick massor av huvudvärk :/  sen gick hannah,ebba, fanny och jag hem.. vi mådde inte så bra.. mår lite bättre nu.. tog en huvudvärkstablett.. men jag mår illa.. :(  nu måste jag gå.. ska kolla på film..

kramar / natta


kärleks grej.. :)

Love Calculator results

These are the results of the calculations by Dr. Love:

Nathalie bofeldt loves Jeremy sumpter
 
 97 %  

Dr. Love thinks that a relationship between Nathalie bofeldt and Jeremy sumpter has a very good chance of being successful, but this doesn't mean that you don't have to work on the relationship. Remember that every relationship needs spending time together, talking with each other etc.


kan det bli mer bättre!!!?? <333

Finns det nåt sötare?? :)

fkfh 
jgfj

rdyutr

Heeej var tvungen att lägga upp dem här.. vi e ju en flumklass och då måste man lägga upp flum bilder.. :) alla e från facebook men orka bry sig.. 
Bilderna:
bild 1: Jag och Ebba skolka från spanskan och satt och gjorde lite konstiga miner.. :P
bild 2: Jag bad steffi att göra en konstig min och det här blev resultatet.. :)
bild 3 : Också en skolkning från spanskan.. jag e ju värsta gangstern.. hehehe.. xD
bild 4: Det var så att Max i min klass ( den sötaste också..vi har inga andra söta.. nån som vill byta klass? ) ( endast söta ) Han iaf hade K- varning ! det betyder kalsongvarning för dem som inte vet :P

Detta var lite från flumklassen.. :) vi borde verkligen göra nån tv show om oss... jag och fanny snacka om det ida.. för vi e ju flummiga och vi e klass 7ad.. då borde showen heta: Klass 7AD-HD
För vi e lite cp ibland... hahaha.. det borde finnas.. :)

Pussar / Nathalie...
ps. eftersom jag inte skriver igen ida så blir det här ett GODNATT!! <3333

Heeeeeeeej!!

gjgjgj

Hejsan..
Ida fick vi veta på Svenskan att vi skulle skriva uppsats om utrotningshotade djur.. jag ska skriva om fjällräven.. därför valde jag denna bild.. Jag tkr fjällrävar e söta och viktiga enligt mig.. vad tkr ni?? skriv i kommentarerna!! <33 Ida har det varit en lugn da för Bella och Hind e sjuka :(  Men dem kmr nog imorgon..

Kramar / Natta

Hehehehehe..

Jjj

Heej ... hade inte lust och skriva så mycke men man ska alltid ha roliga bilder på lagret!! :P
Så eftersom Ebba i min klass gillar Joe ( inte på riktigt ) så la jag upp den här bilden.. xD han e ful, elak.. och missbildad när jag ändå håller på och skriver :P Fast han e ju klassens clown... ;) Ni ska bara vad han håller på med i skolan och hur Ebba kommer efter honom.. hehehehe... :)

Hejsan

Hej.. Jag har inte skrivit imorse.. Men vad ska man säga.. Jag orka helt enkelt inte.. Men jag tänkte skriva lite.. Har kollat på filmer hela dan.. Jätte roligt.. Faktiskt.. Och ida fyller sabah år.. GRATTIS SABAH! <3 läs hennes blogg: Www.sabahadems.blogg.se Kramar / natta

LOL....

gjgj

Heeeeej.....
Japp , ida e det fredag.. ÄNTLIGEN!  Ingen skola imorgon .. oh , gud så skönt... hmm.. i helgen tror jag  att jag vill gå på bio eller det e redan bestämt att jag ska det ifall jag hinner.. Vad har hänt ida?? JOO, juste ida fyller en kille som heter Max år! GRATTIS!!! :) Och sen på matten ida också fick Beppo damp på mig bara för att jag försökte ta av Marzia tofsen som hon hade i håret ( hon ser mycke sötare ut utan den ) IAF.. Beppo slängde ut mig och sa att jag inte fick komma in igen xD DET VAR INTE SNÄLLT GJORT AV HONOM! men annars har det varit en ganska lugn da.. :)

ps. about the picture: can it be more cute with a cat who wants to sing?? <3

pussar / Nathalie <3333

INSANE...

Heej
I cant belive it... men det hände en skit konstig grej nästan nyss... tyvärr kan jag inte berätta om det.. eller asså jag vill men det e så himla långt... så jag berättar lite om dan.. Jag vakna imorse och kände för att skita i allt ida.. men så blev det inte.. det enda jag sket i var den första lektionen.. :O men iaf så kolla jag på en film imorse och den var skit bra.. har sett den tror jag för jag kände igen den :) sen så gick jag till skolan efter den. Och det e ju aldrig roligt i skolan förutom när man gör det roligt.. men då e det alltid nån som förstör det.. Synd tkr ja.. :(  Men sen när man vill reda ut det så har alla redan vänts sig emot en.. ok inte alla men några .. det e också väldigt synd :(  men till slut blir man alltid vänner.. det kallas vänskap för mig...

kramar / natta <3


God kväll...

Hejsan och god kväll.. Jag tänkte säga god natt till er bloggisar ändå om det kmr ta ett tag innan jag ens ska sova.. Jag har ju inte skrivit så ofta som ni vet men jag har tröttnat lite och har inte haft tid men jag försöker :) ... Nu ska jag kolla på en skräck film :P Älskar skräckisar... Hehehehe... Men nu ska jag fixa lite grejer och sen så ska jag kolla på filmen.. Ses imorgon.. <3 Pussar / natta

...............

dfh

Heeeeej..
Idag så vet jag inte vad jag ska skriva så jag skriver lite... Ida i skolan började det me slöjd.. det e det värsta jag vet.
Sen köpte jag och Bellah godis och det var väl okej... :) Sen hade vi ju en Beppo katastrofen.. EFTERSOM jag missa mitt utvecklingssamtal.. :O Mamma ville ändå inte träffa honom eftersom hon hatar honom... Han e en bög.. !!!! :)
men måste gå.. ska skoja lite me en kompis.. ;)

Kramar / Nathalie <3

Herregud

Hejsan.. Jag har verkligen inte skrivit på evigheter... Men jag har inte orkat och har inte haft tid.. Ni ska bara veta vad jag har gjort dem senaste dagarna... :o men jag orkar inte.. Men idag e jag iaf inte i skolan för jag har skit ont i magen.. Men aja sånt händer.. Pussar / Nathalie

HEHE...

rutu

Hejsan.. eller godmorgon för min del..
Igår gick jag och la mig 4 på natten ( så man kan säga imorse :P ) och jag vakna typ för en halvtimme sen.. Och då hade jag sett att jag fått 2 sms.. från Bellah och Steffi... :) Jag svara på dem och Bellah sa att hon ville gå på bio.. Och vid typ 3 så ska vi det.. för hon måste till globen först.. Men vi vet inte vilken bio film vi ska se :S   
så vi får se när vi kmr dit.. :) just nu sitter jag och äter kexchoklad och kom precis på Bellahs gamla sång om de.. :D hehehehehe.... den var så bra... men måste gå, jag har massor att göra just nu...

ps. bilden e ju en morgonklar sol på väg upp eftersom jag nyss vakna.. :)

pussar / natta

SUNSHINE!

iyryri 

Heej.. eller go kväll..

Idag har jag typ inte gjort nåt.. Bara chattat, kollat på film, lyssnat på musik och spelat sims... Det har varit otroligt lungt.. det e så skönt att inte göra nåt ibland.. :)
men nu måste jag gå.. ska kolla favo bloggarna.. :D

www.bebiis.blogg.se
www.belluss.webblogg.se
www.faannys.webblogg.se

mm.. men orka skriva alla.. xD

KRAM / Natta

ps.. om bilden: den var cool ...! <33 kram..

Cole and Dylan Sprouse!!

jg

Heej allihopa...
Idag vakna jag ganska tidigt men jag låg kvar.. För jag skulle ändå inte haft nåt att göra.. xD
Sen gick jag iaf upp och logga in på msn.. Och Ebba logga in :o Hon brukar typ sova till 2 på dan kanske :P
Men sen fick jag veta vrf hon var vaken... hon var lite sjuk och kunde inte sova.. Men vi chatta lite och hon hade gjort en Jesse McCartney video till... kolla hennes blogg där videon e:

www.bebiis.blogg.se

Den var JÄTTE BRA!! sen fick jag ge lite förslag vad hon borde göra sen.. gör det ni också på hennes blogg.. hon kanske gör just den videon ni önskar... :P Men nu e hon klar med ännu en Jesse McCartney video.. den e säkert jätte sorglig.. fick se lite i början.. :) Nu sitter jag här och kollar på snyggingarna Cole och Dylan... Dem har blivit jävligt snygga nu.. vad tkr ni???

Kramar / Natalie <33333

jag vet att jag inte skrivit..

dfhfh

Hej . Hur mår ni allihopa ? Aaa , jag har inte skrivit på ett tag för jag har inte haft tid... Men idag har det ju inte hänt nåt jätte roligt så jag tänkte bara skriva lite.... Men i alla fall så hade jag en skit rolig låt på min mobil och spelade den hela tiden och en kille i skolan fick den på hjärnan.... Sen klarade jag Bellah en grej på ett spel och det var verkligen roligt... jag höll på att dö av lättnad för vi hade försökt i evigheter... Sen hade vi bara lite vanligt roligt.. som alltid.. Flummade runt och sånt...... :)
måste gå....

kramar / natta

Bellah o Hannah

Heeeeeeeeej........

Jag e på ett jävla bra humör idag... Bellah o jag sitter i biblan och käkar godis :) det e så gott....
Idag i skolan hände inget särskilt så jag tänker inte skriva nå mer.... xD förutom att jag vill skriva att snart ska jag och Bella till Hannah.. :D


PS. Skriver senare...

Puss & Kram Nathalie


Hejsan bebisar...

Hej bloggisar..
Idag i skolan så var ju Hannah på dansen.. Hoppas hon börjar :) Sen så hade jag lite kul med några blompinnar jag snodde ur en blom kruka i skolan.. En av lärarna skyllde på mig men jag sa att jag tog dom utanför skolan.. xD
Nu e jag hos mammas kompis och e på deras dator... :)


PUSS & KRAM / Nathalie <333


God kväll änglar!!

Heej... Jag har ju skrivit en del idag men nu tänker jag skriva lite till! Idag så blev jag sams med dem flesta av mina kompisar... Förutom hind! Hon e rejält jobbig ibland! Men jag e inte så arg på henne... Men hon skriver skit taskiga grejer till mig så jag vet inte om hon nånsin kmr vara vän med mig igen. För jag börjar bli riktigt sur på henne.... Men aja skit it.. Puss & kram / Natta

PJYAMAS PARTY!!!!

tjgjj

Heej....
Idag var det ju skolan igen.... :( men det blev ganska roligt ändå!!! Vi hade en tjej som heter Hannah där idag och e så jävla rolig!!!! xD Men jag älskar vår klass för efter ett tag när man e ny, blir man värsta knäpp xD VI E FLUMM-UNGAR!!!!
<3<3<3<3<3<3<3<3 Sen efter skolan åkte jag med Fanny en station till Sandsborg där jag skulle möta Sabah.. checka in hennes blogg:
( www.sabahadems.blogg.se )
Hennes e inte klar än... hon ska få en blogg design snart...

aja.. vi ses snart..

PUSS & KRAM /
Prinsessanbus..... ( Nathalie )

" malet "

Hejsan! Oj,oj,oj ni ska veta vilken dag jag haft.. Så jävla rolig!!! :) först försökte jag instrallera en grej hemma.. Det gick inte bra säger jag xD... Sen åt jag på resturang och det var så jävla god mat.. Sen på hände det ju mer men jag orkar bara inte. Men detta var det bästa.. Jag, hind och hennes lillasyster skulle till ica och vi handla två mjölkpaket och sen nåt mera ( kom inte ihåg ) men på hem vägen så sa jag malet till ayah och sparka henne i rumpan.. Hihihi.. Då tappa hon ena mjölken och den var till hennes pappa, och hind blev värsta galen och ba: " VI MÅSTE KÖPA EN NY! " och hon bara tog upp paketet och kasta det åt helvete.. Det såg så jävla roligt ut... Men om ni undrar vad malet betyder så e det en förkortning på nåt på arabiska och man slår nån i pannan och säger det... Puss & Kram / Nathalie Ps. God natt!! Jag kmr inte skriva mera...

RSS 2.0